Over Dog's Favorite

Hallo!

Ik ben Daphne Devolder, afgestudeerd als bachelor Business management & Entrepreneurship maar daarnaast heb ik ook een diploma als erkend gedragstherapeute voor honden behaald bij Toscanzahoeve. Naast deze opleiding volgde ik ook verschillende workshops, lezingen en opleidingen rond de correcte voeding voor honden. Hierdoor heb ik ook het certificaat van deskundig voedingsadviseur voor honden. 

Dog's Favorite is lid van de beroepsvereniging APBCT (http://www.dierengedragstherapeuten.be/). 

Ik ben ervan overtuigd, mede door zelfondervinding, dat de correcte voeding veel verandering kan brengen in het leven van een hond en natuurlijk ook van de eigenaar.Vandaar ben ik deze webshop in natuurlijke voeding gestart. Het draait hier niet enkel rond het verkopen van producten maar ook rond mensen extra kennis over natuurvoeding te geven. Ik geef dus voedingsadvies op maat van uw hond, en dit volledig gratis! 

Voor vragen rond gezondheid/ziekte van uw hond mag u mij ook steeds contacteren. Veel valt op te lossen/ te verbeteren door aangepaste voeding. Ik heb kennis van fytotherapie (Kruidengeneeskunde), waardoor ik ook hierrond tips kan geven.  Let wel: ik ben GEEN dierenarts, ik stel geen diagnoses, ik geef enkel advies.

Kijk gerust eens rond op mijn website, en contacteer me gerust indien u vragen heeft!

© 2016 - 2021 Dog's Favorite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel