Aanschafadvies

 

Wist u dat 1 van de redenen van een gedragsprobleem een verkeerde keuze in het ras is? Met andere woorden: het kiezen van een hond die (genetisch) niet bij u past.

Het besluit om een hond in het gezin te gaan opnemen, is een keuze die een grote invloed heeft op lange termijn. Het is dus belangrijk om u eerst goed te gaan informeren. U dient vooraf te weten waar u aan toe bent.
Vragen die u zichzelf zeker al moet stellen:
-          Welk ras? Wat zijn de genetische specificaties?
-          Een puppy of een oudere hond?
-          Fokker/Asiel?

Door bij deze keuzes professionele hulp in te roepen, kan ontgoocheling voorkomen worden.
U wilt graag een rustige hond omdat u kindjes heeft maar u droomt al jaren van een Border Collie? Dan is dit zeker geen goede match. Een Border Collie vraagt veel tijd, aandacht, wandelingen,…
U wilt een Duitse Herder maar wilt niet dat hij waakt? Foute keuze!


De keuze van de hond mag niet gebaseerd zijn op het uiterlijk, maar wel op het karakter, de behoeften en de dagelijkse verzorging van de hond. ‘Een hond is niet voor even, maar voor het leven’ zegt men en zo is het ook. U moet er zich bewust van zijn dat een hond nemen een grote verantwoordelijkheid inhoudt. Uw nieuw gezinslid moet dus perfect passen in jullie gezinsleven.

Dog’s Favorite kan u helpen in uw zoektocht naar de ideale hond voor uw gezin!

Er wordt advies gegeven over het ras maar ook over het zoeken naar een correcte fokker. Indien gewenst, kunnen er als vervolg een aantal privélessen plaatsvinden waarin we de band tussen u en uw pup gaan versterken, de pup gaan socialiseren en de eerste basiscommando’s gaan aanleren.
Tijdens het advies wordt er uiteraard rekening gehouden met de gezinssituatie en met de wensen ten opzichte van de behoeften en verzorging van de hond.

Verloop:

  • U ontvangt een vragenlijst via e-mail die u invult en voor het consult terugstuurt. Wij houden hierbij rekening met zowel de uiterlijke kenmerken als de gedragskenmerken die u aanspreken in een hond.
  • Er vindt een consult plaats bij u thuis met tips en de bespreking van de vragenlijst. We gaan op zoek naar enkele gepaste rassen en ik help u wegwijs bij het zoeken naar een fokker.
  • Indien u enkel schriftelijk advies aanvraagt, ontvangt u een e-mail met de nodige informatie
  • Vrijblijvende extra’s:
    • Privélessen rond opvoeding, socialisatie, advies, basiscommando’s, voeding, hersenwerk, boddy and balance, basis clickertraining,
    • Les puppycoaching

Tarieven:

Consult aanschafadvies aan huis: €30
Enkel schriftelijk advies: €15
Consult puppycoaching aan huis: €30
Kilometervergoeding:  €0,40/km
Privélessen puppy (4 lessen bij u thuis, eerste les is idem als de puppycoaching): €100
 
Er wordt enkel op een positieve en hondvriendelijke manier getraind! 

Meer info of een afspraak maken? 
Mailen kan naar: info@dogsfavorite.be

© 2016 - 2021 Dog's Favorite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel