Voedingsadvies

Screening van uw hond

Ik krijg enorm vaak de vraag: 'Wat is nu dé beste voeding om aan mijn hond te geven?'
Mijn antwoord is dan telkens opnieuw: 'Het perfecte product bestaat niet. Dit is voor elke hond anders.'
Graag licht ik dit even toe: een sporthond heeft andere voeding nodig dan een huishond. Een pup heeft andere voeding nodig dan een senior. Sommige honden hebben bepaalde allergieën.

De gezondheid van uw dier verbeteren door middel van passende voeding? Wij bieden gepersonaliseerd advies op maat van uw hond.
Er is enorm veel keuze in dierenvoeding en te weinig goed onderbouwde kennis. Hoe kies je nu de ideale voeding voor uw hond? 
Ik ben afgestudeerd als voedingsdeskundige en heb daarnaast verschillende extra lezingen, workshops, opleidingen,... gevolgd rond voeding en kruiden. Vraag gerust vrijblijvend naar al onze referenties!


Ik kan u helpen bij het zoeken naar de passende voeding voor uw viervoeter. Hiermee houd ik uiteraard rekening met uw wensen (brokken, kvv,...) en met de verschillende gezondheidsproblemen (zichtbaar en onzichtbaar) die uw hond heeft. 

Hoe gaan we precies te werk? 
- U vult een uitgebreide vragenlijst in;
- U komt langs met de hond zodat ik kan zien of er zich geen andere problemen voordoen vb. huisproblemen;
- Ik vertel u wat de nieuwe voeding meer moet hebben dan de oude voeding. Samen met u ga ik op zoek naar de passende voeding voor uw hond volgens uw budget.

OPGEPAST: Hierbij wordt naar het volledige assortiment voeding gekeken dus zeker niet enkel naar de eigen merken. U heeft dus geen garantie dat u bij ons de passende voeding kunt komen afhalen. Uiteraard verwijzen wij u graag naar winkels in de buurt die deze voeding wel in hun assortiment hebben.

Prijs: €30

Info@dogsfavorite.be

 

 

© 2016 - 2021 Dog's Favorite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel