Speel-O-Theek

Waarom?

Er bestaan verschillende soorten hondenpuzzels maar hoe weet je wat je hond nu leuk vindt of niet? Door bij Dog's Favorite een hondenpuzzel te huren heb je de mogelijkheid om, samen met je hond, in eigen tempo te ontdekken wat hij leuk vindt, wat niet, wat moeilijker gaat,...
Op deze manier kunt u uw hond regelmatig een nieuwe uitdaging aanbieden zonder dat u elk spel hoeft aan te kopen.

Hoe?

Hieronder worden verschillende 'kant-en-klare' puzzels aangeboden. Bij iedere puzzel is een duidelijk stappenplan bijgevoegd, zodat je je hond het spel stap voor stap kan aanleren. Dit om frustratie bij zowel hond als baas te voorkomen. Dit stappenplan krijg je, na reservatie van de puzzel, doorgemaild samen met de algemene voorwaarden.

U kunt zelf de ontleenperiode bepalen. Minimum 1 week, maximum 3 weken. Dit kunt u ingeven bij 'aantal'.

De puzzels zijn ingedeeld volgens niveau, maar dit is enkel indicatief. Een bepaalde puzzel kan voor de ene hond gemakkelijk zijn, terwijl het voor de andere hond best moeilijk is.  Starters kunnen natuurlijk best beginnen met niveau 1.

Hygiëne

De spelletjes worden van zodra ze zijn teruggebracht zorgvulde gereinigd. De huurder dient het spel ook steeds proper terug te brengen.

Prijs

U betaald eenmalig € 20,- borg en daarna kun je voor slechts 3,00€/week een spel huren en daarna weer omruilen voor een nieuw spel. Indien u geen nieuw spel wenst te huren krijgt u uiteraard uw waarborg terug (zie voorwaarden hieronder).

Afhalen en terugbrengen

Het spel wordt afgehaald en teruggebracht telkens na afspraak in Kuurne of in Harelbeke. Gelieve het spel altijd schoon en compleet terug te brengen.Tegen het einde van uw leenperiode ontvangt u een mailtje ter herinnering van de eerder afgesproken terugbreng-datum. De waarborg en het bedrag om te lenen dienen direct bij afhaling contant betaald te worden. U kan achteraf eventueel via mail of sms verlengen (op voorwaarde dat het spel nog beschikbaar is). De extra huurprijs wordt dan van de waarborg afgehouden bij het terugbrengen van het spel.  Indien er sprake is van ernstige beschadigingen of er ontbreken onderdelen kan dit ingehouden worden op uw waarborg.

*Is er een bepaalde puzzel waarmee je hond echt graag speel? Dan kan je deze bij ons aankopen*

 

 

© 2016 - 2021 Dog's Favorite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel